Team

//Team
Team2018-07-29T11:21:29+00:00
Neem contact op

Ons team staat fulltime voor u klaar. En meer.

De professionals van MennoMolendijk hebben minimaal vijftien jaar kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en hebben ruime management ervaring op senior niveau. Hiermee wordt de aansluiting op de praktijk gewaarborgd en koppelen we academische inzichten en modellen aan moderne pragmatiek. Wij delen een gepassioneerde levens- en werkhouding. In combinatie met onze analytische houding leveren we meetbare en duurzame verbeteringen binnen uw organisatie.

Neem contact op

Het team

drs. Menno Molendijk
drs. Menno MolendijkManaging Director
Menno begeleidt managementteams en organisaties bij complexe veranderingstrajecten als board room consultant, projectleider of executive coach. Zijn passie is strategische projecten daadwerkelijk te implementeren in de dagelijkse praktijk. Het mobiliseren van energie en veranderen van gedrag staat in zijn aanpak centraal.
Myriam Baaten, Partner
Myriam Baaten, PartnerVeranderstrateeg, Trainer, Coach
Myriam is specialist in de ontwikkeling van strategie, leiderschap, internal branding, interne communicatie en organisatiecultuur. Myriam werkt vanuit de overtuiging dat bedrijfsresultaten mede afhankelijk zijn van de mate waarin mensen hun energie steken in dingen die werkelijk belangrijk voor hen zijn. Zij faciliteert het maken van nieuwe keuzes en de implementatie van passende samenwerkingsvormen.
mr drs Daan Putman Cramer
mr drs Daan Putman CramerVeranderstrateeg
Daan is expert in het bij organisaties in kaart brengen van de eigen missie, visie en ambities, gerelateerd aan de beschikbaarheid van kennis, kunde, ervaring en andere middelen. Samen durven dromen, heldere en haalbare plannen maken en deze duurzaam vertalen naar het dagelijks werk.
drs Marloeke Werst, Partner
drs Marloeke Werst, PartnerTrainer en Coach
Marloeke stimuleert mensen naar zichzelf te kijken, de eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheden en die van anderen te erkennen en hieraan (samen) richting te geven. Dat leidt tot bewustere keuzes en duurzame en constructieve relaties. Voor Marloeke zijn openheid, vertrouwen, creativiteit en echtheid de belangrijkste ingrediënten voor oplossingsgericht samenwerken.
Mirjam de Haas
Mirjam de HaasSales
Mirjam is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties, het uitnodigen van nieuwe projecten en genereren van uitdagende leads. Zij is een strategische denker, resultaat gericht en volgt de marktontwikkelingen nauwgezet. Haar motto: “Don’t wish it was easier, wish you were better” van Jim Rohn.
Peter ter Haak
Peter ter HaakConsultant, Trainer, Coach
Peter’s passie is Appreciative Leadership. Hij laat mensen hun eigen kracht en wijsheid (her)ontdekken. Talent kan tenslotte pas ontdekt worden als het zichtbaar is. Zónder de realiteit uit het oog te verliezen. Zijn manier van werken betekent contact maken, maar ook confrontaties aangaan.
Ellen Schaap
Ellen SchaapTrainer en Coach
Verbinding en bewustzijn zijn voor Ellen de kernwoorden om mensen in beweging te brengen. Zij gaat uit van ‘inclusie’, het omarmen van de verschillen. Vanuit dat rijke potentieel in mens en organisatie helpt zij doelstellingen te realiseren.
Maarten-Jan Meyer zu Schlochtern
Maarten-Jan Meyer zu SchlochternCoach
Met een open oog voor alles wat er toe doet is Maarten-Jan sterk in het doelgerichte, praktische en de details. Hij voelt onverwachte verbindingen en houdt ervan zaken tot stand te brengen, mede door zijn natuurlijke talent om mensen uit te dagen en krachtig te maken in hun professionele en individuele ontwikkeling.
John Gardner, Business
John Gardner, BusinessAdministration en Management Science
John ontwerpt en begeleidt voor grote en kleinere organisaties meerjarige leiderschap-, verander- en retentie programma’s. Daarnaast adviseert hij management teams van start-ups op strategisch, commercieel en organisatorisch gebied. Zijn stijl is oplossings- en resultaatgericht. John doceert sinds begin 2014 Business Administration en Management Science aan Windesheim Flevoland.
Frans Dekker, International
Frans Dekker, InternationalVeranderstrateeg
Frans is zeer ervaren in het voorbereiden, leiden en begeleiden van complexe veranderingstrajecten bij bedrijven in Europese en Aziatische landen en dus ervaring met cultureel diverse teams. Als specialist creëert hij samenhang tussen visie, strategie, projecten, organisatiestructuur, processen, informatievoorziening en mensen – cultuur, gedrag, vaardigheden, drijfveren – om de gewenste resultaten te behalen.
Arnaud de Waij
Arnaud de WaijExecutive Coach, Martial Arts
Arnaud vertrok op jonge leeftijd naar Japan voor de opleidng martial arts. Hij verwierf de titel Daimyo Sensei (hoogste leider) en leraar spiritueel Tonglen TBM (Tibetan Buddhist Meditation). Als directeur van de Reizende Zon op het eiland Hokkaido, een school voor martial arts en spirituele ontwikkeling, traint en coacht hij wereldwijd mensen in persoonlijke en spirituele groei.
ir Dirk Floris van Haren Noman
ir Dirk Floris van Haren NomanProject management
Dirk Floris is ervaringsdeskundig als het gaat om aansluiten bij de markt, efficiency en innovatie in combinatie met de gedragscomponent binnen organisaties. Bewustwording en Oosterse filosofieën in combinatie met hardere westerse methoden als PRINCE2 laten organisaties tot grote hoogte groeien. Daar zit Dirk Floris’ passie.